Grepolis

Grepolis je novým přírůstkem do světa strategických online her. Hra se odehrává ve světě řecké mytologie. Po registraci dostanete město na ostrově. Je důležité postavit si základní budovy jako Senát, Dřevorubec, Kamenolom a Stříbrný dol abyste měli dostatek surovin pro fungování ve světě Grepolis.

Na začátku máte na výběr jen několik základních budov, ale postupem času se Vám budou otevírat stále nové. Zajímavá je například budova Akademie. Akademie je centrem nových technologií a vylepšení. Za každou novou úroveň Akademie dostanete 4 výzkumné body, za které si můžete zvolit nějaký výzkum, na výběr jich je opravdu mnoho, např. vynález keramiky, který umožňuje skladovat více surovin. Z dalších výzkumů nemohu zapomenout zmínit například Demokracii, Dobývání měst nebo meteorologii. Musíte si ale dobře promyslet, jaké výzkumy se Vám hodí, protože všechny výzkumy v jednom městě mít nemůžete.

Když se dostanete do bodu a ve Vašem městě se bude rozprostírat chrám, tak si můžete zvolit z mocných bohů, kterého chcete uctívat. Každý z nich disponuje určitými bonusy a záleží jen na Vás, zda si vyberete mocného Zeuse, moudrou Atény, Poseidóna nebo familiárně založenou Heru.
Grepolis hodnotím jako dobrou hru, ale chvilku Vám potrvá, než objevíte skutečné kouzlo této online hry.

Když se dostanete do bodu a ve Vašem městě se bude rozprostírat chrám, tak si můžete zvolit z mocných bohů, kterého chcete uctívat. Každý z nich disponuje určitými bonusy a záleží jen na Vás, zda si vyberete mocného Zeuse, moudrou Atény, Poseidóna nebo familiárně založenou Heru.Grepolis hodnotím jako dobrou hru, ale chvilku Vám potrvá, než objevíte skutečné kouzlo této online hry.

Adresa – cz.grepolis.com

Hodnoceni hry 4.00 z 5
Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.