Travian

Hru Travian hraje tisíce hráčů. Tato hra Vás vtáhne do světa starověkého Říma, kde můžete hrát za Germány, Římany nebo Galy. Každý národ se liší od ostatních a má své výhody, ale i nevýhody.
Germáni jsou agresivní národ s velmi levnými jednotkami a rychlou produkcí armády, tento národ se hodí pro hráče, kteří mají hodně času na věnování se hře, jejich nevýhodou je slabší obrana a proto většinou každý Germán má za spojence Gála nebo Římana. Římané mají nejdražší a nejpomalejší jednotky ale tyto jednotky jsou všestranně orientované, mohou sloužit na obranu, ale i na útok. Římané mohou stavět 2 budovy současně a to je velká výhoda.
Galové jsou obranný národ a zároveň jsou nejideálnější pro začátečníky, mají průměrně drahé jednotky, které jsou velmi rychlé to znamená že se rychle přemísťují po mapě. Další výhodou Galů je to, že mohou stavět pasti, pasti jsou speciální budovy, které dokáží uvěznit nepřátelské vojáky a zvrátí tak výsledek bitvy.
Po registraci dostane hráč nabídku na úkoly od Bonifáce. Tyto úkoly jsou velmi dobré, protože začátečníkům vysvětlí základní věci ve hře a navíc za každý splněný úkol dostanete za odměnu nějaké množství surovin, které Vám pomůže v rychlejším rozvoji.
V této hře se můžete stát členem aliance, to je zároveň i velmi potřebné, protože v případě útoku Vám Vaše aliance může pomoci s obranou. Do aliance můžete vstoupit, když budete mít ambasádu na úrovni 1. Založit vlastní alianci můžete od 3. úrovně ambasády.
V Travianu existují zlatky, které si můžete koupit za reálné peníze a pomocí nich si můžete zvýšit produkci surovin, bonus v obraně nebo vyměnit suroviny za jiný druh nebo automaticky dokončit stavbu budovy.

Hru si zahrajte zde.

Hodnoceni hry 4.00 z 5
Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.