Rising Cities

Rising Cities, nová bezplatná browser hra od Bigpoint, se točí kolem moci, peněz, plánování a rozvoje města. Ve hře můžeš vytvořit vskutku obrovské města, metropole! A to vše zdarma, tak jak se na bezplatnou hru patří.

 

 

Hru si můžete zahrát zde : Spustit hru.

Staň se mocným starostou
Vydělávání zlata v Rising Cities! Každý si chce v nové hře urvat největší kousek koláče postavit pulzující velkoměsto. Bezplatná hra Rising Cities důkladně otestuje tvé schopnosti plánovat a řídit.

Strategie a plánování
Cesta na vrchol je obvykle dlouhá a strmá a bezplatná hra Rising Cities v tomto směru není výjimkou-pouze pečlivé plánování, rozumné nakládání ze zdroji a vnímavost vůči potřebám obyvatel z tebe udělá mocného magnáta hry Rising Cities.

Postav nové obytné prostory pro rostoucí populaci a vybírej nájem. Můžeš investovat do průmyslu, elektráren, infrastruktury a široké škály služeb, které jsou pro růst velkého mssta nezbytné.

Obchod a průmysl
Tak jako skutečné město, i tvá bezplatná metropole potřebuje množství zdrojů a energií. Vytvoř stabilní infrastrukturu, odolnou vůči krizi, se kterou produkují nejrůznější zboží. Použij je na rozvoj tvé metropole nebo s nimi na trhu obchoduj s jinými hráči.

Rising-Cities-main

Hodnoceni hry 4.00 z 5
Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.